Content en tekst voor apps

Niet alleen voor het uitbesteden van webteksten, maar ook voor andere content, kun je natuurlijk bij Fijnlijner terecht. Een informatieve en efficiënte tekst voor in de interne app van Albert Heijn bijvoorbeeld.

Copywriting voor apps

Voor veel ondernemers is de communicatie met medewerkers een lastige taak. Voor de medewerkers van Albert Heijn Franeker is de Flex-appeal app ontwikkeld. Deze app stelt de leidinggevenden in staat gemakkelijk met hun werknemers te communiceren en de werknemers kunnen gemakkelijk hun uren bekijken of een kijkje nemen in de huisregels van dit Albert Heijn-filiaal. Zonder dat leidinggevenden tijd hoeven te spenderen aan werkdiensten die gewisseld moeten worden, kunnen medewerkers dit met deze app zelf doen. Deze teksten moeten dan natuurlijk wel beknopt en foutloos in de app staan.

Ik geef voor meerdere filialen van Albert Heijn invulling aan deze app en zorg ervoor dat de teksten duidelijk en efficiënt te lezen zijn. De applicatie start met een introductie van de onderneming en de waarden hiervan. De content van de app, de huisregels en waarden van de supermarkt zijn geschreven door Fijnlijner.