Volledig naar uw wensen gemaakt… op díe fiets!

Ontwerp uw eigen fiets met Myo

Voor veel fietsliefhebbers een gelukzalige gelegenheid: het uitkiezen van een nieuwe sportfiets. Bij het kiezen van een high end sportfiets is het belangrijk dat het model helemaal naar uw wens is, dit kan bij MyO. De fiets moet natuurlijk in de eerste plaats van hoge kwaliteit zijn, bij u passen en solide zijn. Maar, hoe geweldig zou het zijn als u de complete fiets zelf mag customizen. Carlo Boonstra helpt u bij het uitkiezen van de perfecte fiets.

Kikkergroen of ferrarirood?

Bij Carlo Boonstra, de Fietsspecialist uit Drachten, kunt u kiezen uit tal van verschillende fietsen. Eenmaal een model gekozen begint het echte genieten. U kiest samen met de fietsspecialist kiezen uit tientallen kleuren voor het frame. Gaat u om te beginnen voor mat of glans? Kiest u voor zwart of wit? Knaloranje, kikkergroen of ferrarirood: u kunt alle kanten op. U kunt ook kiezen voor een andere kleur voor delen van het frame en zelfs het logo van Orbea kan aangepast worden aan uw smaak. Carlo Boonstra helpt u graag en voorziet u van professioneel advies.

Uw eigen naam op uw eigen fiets

U kunt kiezen uit verschillende opties bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. U kunt dan denken aan het samenstellen van onderdelen, dit kan met MyO Lite. Maar Orbea gaat verder. Bij MyO is het nu mogelijk uw fiets helemaal naar eigen wens te laten vervaardigen, tot in detail. Het is zelfs mogelijk een tekst op het frame te laten zetten. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve quote op het frame. Dit is pas custom-made. Orbea is de enige fabrikant ter wereld die deze mogelijkheden tot het personaliseren van uw fiets aanbiedt. Een volledig naar uw smaak vervaardigde fiets, hoe gaaf is dat!

Bestel nu uw droomfiets

Door het geavanceerde MyO-configuratieprogramma van Orbea en de kennis en vakmanschap van Carlo Boonstra, kunt u uw droomfiets creëren. Dan is het tijd voor de eerste rit, waarin puur vakmanschap en liefde voor de sport samenkomen. Uw eigengeconfigureerde, gepersonaliseerde, specifiek en nauwkeurig afgestemde, op maat gemaakte MyO droomfiets. Wie wil dat nou niet? Vraag Carlo naar alle mogelijkheden.