Uitbesteden van social media vanaf €199,-p/m

Uitbesteden van of hulp bij social media

Laat jouw onderneming groeien met een plan op maat voor social media!


Facebook en Instagram zijn de reuzen op het gebied van social media. Het is belangrijk dat er via deze kanalen op een duidelijke en consistente manier gecommuniceerd wordt met klanten. Deze bezigheden zijn voor veel bedrijven een zware last, maar ik kan je hiermee helpen, door middel van mijn social- mediapakketten.

Door het uitbesteden van het beheer of het schrijven van content voor social media heb je meer tijd om je te richten op je werkzaamheden en zal er een zware last van je afvallen. Fijnlijner helpt je graag!

Door het uitbesteden van het beheer van social media blijven klanten op de hoogte van de ontwikkelingen van je bedrijf en heb je er zelf geen omkijken naar. Kies het pakket dat bij jou past!

Ook voor social media is het belangrijk goede teksten te plaatsen. Een makkelijk leesbare tekst zorgt voor professionaliteit, maar ook voor een hoge score in zoekmachines.


Opvallende posts op Facebook en Instagram zorgen voor meer exposure en interactie. Door mijn liefde voor Leeuwarden (en Friesland) en de geschiedenis hiervan besloot ik in 2013 een Facebookpagina te starten om foto's van Leeuwarden uit vervlogen tijden met iedereen te kunnen delen. Intussen telt de pagina ruim 12.500 volgers, en 5000 op Instagram, dit aantal stijgt nog elke dag. Het bereik van beide pagina's is zo'n 115.000 profielen per maand.