Fijnlijner, even voorstellen...

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Lennart Ubels en ik ben tekstschrijver, copywriter en webdesigner.

Ik schrijf webteksten over allerhande onderwerpen. Van webteksten voor bouwbedrijven, restaurants of retailers tot blogs en artikelen over deurklinken en scheerschuim. Voor elke ondernemer schrijf ik pakkende teksten die door iedereen begrepen worden en goed scoren in Google.

Fijnlijner neemt graag alle zorg uit handen. Wil jij als (startende) ondernemer een nieuwe website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag. Naast het schrijven van teksten is Fijnlijner ook gespecialiseerd in het ontwerpen van websites voor ondernemers.

Geen websites met bewegende teksten en ultra hippe filmpjes. Ik ontwerp eenvoudige en professionele websites voor ondernemers die zich graag willen richten op hun eigen core business. 

Volg mij op Facebook!

"Ik bied service op maat en denk altijd met je mee"

Korte lijnen 

Snel en gemakkelijk contact. Dat vind ik belangrijk. Geen wachtrij of ticketsysteem. Wil je snel een website met pakkende teksten en afbeeldingen online hebben? Dat kan!

Veelzijdig 

Een complete website van tekst tot hosting of een maandelijkse blog? Fotografie voor in de nieuwsbrief? Een pakkende tekst voor sociale media? Fijnlijner helpt je graag!

Meedenkend 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Contact mag zoals jij dat wilt, via mail, telefoon, Whatsapp of in persoon. 

Voordelig 

Doordat ik zelfstandig onderneem en het beste voor heb met mijn opdrachtgevers, kan ik een scherp tarief hanteren.

Tevreden klanten