Fijnlijner zorgt voor (online) zichtbaarheid

Een unieke combinatie van strak webdesign en slimme teksten.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Lennart Ubels en ik ben tekstschrijver en webdesigner. Fijnlijner neemt graag alle zorg uit handen. Wil jij als (startende) ondernemer een nieuwe website met teksten waardoor je hoger in Google rankt? Of wil je zichtbaarder op social media zijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag. 

Naast het schrijven van webteksten en blogs, is Fijnlijner ook gespecialiseerd in het ontwerpen van websites voor ondernemers. Een unieke combinatie van strak webdesign en slimme teksten.

Korte lijnen 

Snel en gemakkelijk contact. Dat vind ik belangrijk. Geen wachtrij of ticketsysteem. Wil je snel een website met pakkende teksten en afbeeldingen online hebben? Dat kan!

Veelzijdig 

Een complete website van tekst tot hosting of een maandelijkse blog? Fotografie voor in de nieuwsbrief? Een pakkende tekst voor sociale media? Fijnlijner helpt je graag!

Meedenkend 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Contact mag zoals jij dat wilt, via mail, telefoon, Whatsapp of in persoon. 

Voordelig 

Doordat ik zelfstandig onderneem en het beste voor heb met mijn opdrachtgevers, kan ik een scherp tarief hanteren.

Volg mij op Facebook!

Geef jouw onderneming een boost! Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.