Webteksten en SEO laten schrijven door een ervaren tekstschrijver?

SEO Webteksten laten schrijven

Webteksten en SEO zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is zeer van belang dat in webteksten woorden zijn verwerkt die mensen opzoeken in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Als voorbeeld de reiswebsite WeekenGO. Hiervoor schreef ik enkele wervende teksten over allerhande vakantiebestemmingen. Hierbij is het van belang om in de teksten woorden te gebruiken die mensen intypen in Google. Deze techniek heet Search Engine Optimization ofwel SEO

Bij deze reiswebsite zijn zoekwoorden als 'stedentrip' en 'lang weekendje weg' belangrijk, omdat hier veel naar gezocht wordt en de aanbieder dus hoger in zoekmachines zoals Google zal eindigen. Deze optimalisatie van webcontent is dan ook altijd subtiel en valt voor de lezer niet op. 

Fijnlijner levert prettig leesbare SEO-geoptimaliseerde teksten voor jouw website waardoor je hoger in Google eindigt en de klant je dus sneller kan vinden. 

Tekst voor folders en giftcards

Laat je teksten schrijven door Fijnlijner. Woorden op papier hebben soms meer effect dan in een digitale omgeving. Een goed voorbeeld hiervan is een giftcard. De giftcard zelf voelt al als een cadeau, en dan valt er ook nog geld te winnen! Dubbel geluk!

In samenwerking met BooQi Media solutions werkte Fijnlijner aan de giftcard voor shopping mall Hoog Catharijne in Utrecht. De giftcard werd bij meer dan 100.000 mensen in de brievenbus gedaan. Fijnlijner verzorgde de teksten voor de giftcard. Ook content nodig voor een folder of giftcard? 

Tekstschrijver voor nieuwsbrief of folder

Een tastbaar stuk papier: gelukkig zijn er nog veel ondernemers die geloven in hard copy communicatie. Zo ook Albert Heijn.

Elk kwartaal verzorgt Fijnlijner de teksten voor de nieuwsbrief die door vrijwel elke medewerker gelezen wordt.

Albert Heijn Franeker, Sint Annaparochie en Stiens brachten deze zomer kaatsplaatjes met kaatsplaatjesalbum uit. De kaatsplaatjesactie is te vergelijken met de bekendere Voetbalplaatjes

Fijnlijner verzorgde in samenwerking met de Albert Heijn-filialen en de KNKB de teksten voor het spaaralbum. Korte quotes van de kaatsers, leuke weetjes en informatieve teksten.