Webteksten en SEO laten schrijven door een ervaren tekstschrijver?

SEO Webteksten laten schrijven

Webteksten en SEO zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is zeer van belang dat in webteksten woorden zijn verwerkt die mensen opzoeken in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Als voorbeeld de reiswebsite WeekenGO. Hiervoor schreef ik enkele wervende teksten over allerhande vakantiebestemmingen. Hierbij is het van belang om in de teksten woorden te gebruiken die mensen intypen in Google. Deze techniek heet Search Engine Optimization ofwel SEO. 

Hoger in Google

Bij deze bijvoorbeeld reisteksten zijn woorden als 'stedentrip' en 'lang weekendje weg' belangrijk, omdat hier veel naar gezocht wordt en de aanbieder dus hoger in zoekmachines zoals Google zal eindigen. Deze optimalisatie van webcontent is dan ook altijd subtiel en valt voor de lezer niet op. 

Fijnlijner uit Leeuwarden levert prettig leesbare SEO-geoptimaliseerde teksten voor jouw website waardoor je hoger in Google eindigt en de klant je dus sneller kan vinden. Wil je het complete pakket? Een website én SEO-teksten? Klik dan hier!

Content en tekst voor apps

Niet alleen webteksten 

Niet alleen voor het uitbesteden van webteksten, maar ook voor andere content, kun je natuurlijk bij Fijnlijner terecht. Een informatieve en efficiënte tekst voor in de interne app van Albert Heijn bijvoorbeeld.

Voor veel ondernemers is de communicatie met medewerkers een lastige taak. Voor de medewerkers van Albert Heijn Franeker is de Flex-appeal app ontwikkeld. Deze app stelt de leidinggevenden in staat gemakkelijk met hun werknemers te communiceren en de werknemers kunnen gemakkelijk hun uren bekijken of een kijkje nemen in de huisregels van dit Albert Heijn-filiaal. Zonder dat leidinggevenden tijd hoeven te spenderen aan werkdiensten die gewisseld moeten worden, kunnen medewerkers dit met deze app zelf doen. Deze teksten moeten dan natuurlijk wel beknopt en foutloos in de app staan.

Ik geef voor meerdere filialen van Albert Heijn invulling aan deze app en zorg ervoor dat de teksten duidelijk en efficiënt te lezen zijn. De applicatie start met een introductie van de onderneming en de waarden hiervan. De content van de app, de huisregels en waarden van de supermarkt zijn geschreven door Fijnlijner.

Tekstschrijver voor nieuwsbrief of folder

Nieuwsbrief en folder

Een tastbaar stuk papier: gelukkig zijn er nog veel ondernemers die geloven in hard copy communicatie. Zo ook Albert Heijn.

Elk kwartaal verzorgt Fijnlijner de teksten voor de nieuwsbrief die door vrijwel elke medewerker gelezen wordt.

Kaatsplaatjesalbum

Albert Heijn Franeker, Sint Annaparochie en Stiens brachten deze zomer kaatsplaatjes met kaatsplaatjesalbum uit. De kaatsplaatjesactie is te vergelijken met de bekendere Voetbalplaatjes

Fijnlijner verzorgde in samenwerking met de Albert Heijn-filialen en de KNKB de teksten voor het spaaralbum. Korte quotes van de kaatsers, leuke weetjes en informatieve teksten.