Webteksten en SEO laten schrijven door een ervaren tekstschrijver?

SEO Webteksten laten schrijven

Webteksten en SEO zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is zeer van belang dat in webteksten woorden zijn verwerkt die mensen opzoeken in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Bij bijvoorbeeld een reiswebsite zijn zoekwoorden als 'stedentrip' en 'lang weekendje weg' belangrijk, omdat hier veel naar gezocht wordt en de aanbieder dus hoger in zoekmachines zoals Google zal eindigen. Deze optimalisatie van webcontent is dan ook altijd subtiel en valt voor de lezer niet op.

Ook teksten voor websites die producten verkopen is het van belang de juiste zoekwoorden in de tekst te verwerken. Bij een zoekopdracht van bijvoorbeeld een 'bouwlamp' is de kans groot dat de consument hierbij ook 'accu' of 'stekker' intikt, zo zal deze website hoger ranken in Google.

Fijnlijner levert prettig leesbare SEO-geoptimaliseerde teksten voor jouw website waardoor je hoger in Google eindigt en de klant je dus sneller kan vinden. 

Als voorbeeld de reiswebsite WeekenGO. Hiervoor schreef ik enkele wervende teksten over allerhande vakantiebestemmingen. Hierbij is het van belang om in de teksten woorden te gebruiken die mensen intypen in Google. Deze techniek heet Search Engine Optimization ofwel SEO.


Tekst voor folders, brochures en giftcards

Laat je teksten schrijven door een ervaren tekstschrijver. Woorden op papier hebben vaak meer effect dan in een digitale omgeving. Een goed voorbeeld hiervan is een giftcard. De giftcard zelf voelt al als een cadeau, en dan valt er ook nog geld te winnen! Dubbel geluk!

In samenwerking met BooQi Media solutions werkte Fijnlijner aan de giftcard voor shopping mall Hoog Catharijne in Utrecht. De giftcard werd bij meer dan 100.000 mensen in de brievenbus gedaan. Fijnlijner verzorgde de teksten voor de giftcard. Ook content nodig voor een folder of giftcard? 

Tekstschrijver voor (digitale) nieuwsbrief of folder

Een tastbaar stuk papier: gelukkig zijn er nog veel ondernemers die geloven in hard copy communicatie. Zo ook Albert Heijn.

Elk kwartaal verzorgt Fijnlijner de teksten voor de nieuwsbrief die door vrijwel elke medewerker gelezen wordt.

Albert Heijn Franeker, Sint Annaparochie en Stiens brachten deze zomer kaatsplaatjes met kaatsplaatjesalbum uit. De kaatsplaatjesactie is te vergelijken met de bekendere Voetbalplaatjes

Fijnlijner verzorgde in samenwerking met de Albert Heijn-filialen en de KNKB de teksten voor het spaaralbum. Korte quotes van de kaatsers, leuke weetjes en informatieve teksten. 

Tekstschrijver voor whitepaper

Whitepapers worden gebruikt om de lezer van objectieve relevante informatie te voorzien. 

In deze whitepaper, geschreven voor Fijn Wonen, wordt dieper ingegaan op wat Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap inhoudt, waarom  hiermee gewerkt wordt en wat de voordelen hiervan zijn. 

Blogs laten schrijven voor jouw bedrijf

Blogs laten schrijven door een tekstschrijver is een goede manier om voor jouw business online zichtbaarheid te genereren. Je herkent het vast wel: je Googelt bijvoorbeeld het recept van appeltaart en je komt op een website van een relatief onbekende keukenprins(es) terecht. De kans is groot dat dit via een blog gebeurde. 

Het kan natuurlijk zijn dat je geen tijd hebt om te bloggen, of geen zin, of geen vlotte pen, of geen SEO-skills... Allemaal geen probleem, Fijnlijner heeft ervaring in het schrijven van blogs voor ondernemers. 

De lengte van een gemiddelde blog is ongeveer 500 woorden. Heel veel meer dan dit is eigenlijk niet nodig. Fijnlijner heeft ruime ervaring in het schrijven van blogs en kan je zeker van dienst zijn. 

Blogs zorgen voor online zichtbaarheid van jouw bedrijf!

Waarom je webteksten en SEO laten schrijven door een ervaren tekstschrijver?

Teksten die op een technische manier geschreven zijn, dragen bij aan de SEO van jouw website. Zoekmachines als Google, Bing en Yahoo filteren teksten op zoekwoorden zodat de bezoeker snel vindt wat hij zoekt, bijvoorbeeld via een landingspagina. Deze techniek heet Search Engine Optimization ofwel SEO ofwel zoekmachine-optimalisatie.

Hoger in Google

Fijnlijner levert prettig leesbare SEO-geoptimaliseerde teksten voor jouw website waardoor je hoger in Google eindigt en de klant je dus sneller kan vinden. Fijnlijner is de tekstschrijver en copywriter uit Leeuwarden en weet waarmee hij rekening moet houden bij het schrijven van dit soort teksten.

Tekstschrijver voor folder, brochure of artikel

Laat je teksten schrijven door Fijnlijner, een ervaren tekstschrijver uit Leeuwarden. Wervende teksten voor een folder van jouw onderneming, een brochure van een nieuw product of een artikel voor op de website. Fijnlijner schijft teksten die gemakkelijk leesbaar zijn en doen waarvoor ze bedoeld zijn: informatie overbrengen.

Blogs laten schrijven door tekstschrijver voor jouw bedrijf

Blogs laten schrijven door een Nederlands tekstschrijver is een goede manier om voor jouw business online zichtbaarheid te genereren. Fijnlijner heeft ervaring in het schrijven van blogs voor ondernemers over allerlei onderwerpen. 

Tekstschrijver Leeuwarden Drachten webdesign Sneek Website laten bouwen Heerenveen tekstschrijver webdesign Harlingen copywriter Joure Wolvega Franeker tekstschrijver Dokkum copywriter Lemmer Bolsward Bergum Oosterwolde copywriter Stiens Amsterdam tekstschrijver Rotterdam Den Haag Utrecht Website laten bouwen Eindhoven tekstschrijver Groningen Tilburg Almere Breda tekstschrijver Nijmegen Apeldoorn Arnhem copywriter Haarlem Enschede Haarlemmermeer webdesign Amersfoort Zaanstad tekstschrijver Den Bosch Zwolle Zoetermeer Leeuwarden tekstschrijver Website laten bouwen Leiden Maastricht Ede Dordrecht copywriter Alphen aan den Rijn webdesign Westland Alkmaar Emmen Delft Venlo webdesign Deventer Website laten bouwen Helmond Oss Amstelveen copywriter Purmerend Hilversum Súdwest-Fryslân