Het hele (website) pakket, zonder gedoe!

Voordelen voor jou

Maatwerk voor een vaste prijs

Een vast eenmalig bedrag vanaf € 1199,- voor het complete design van de website.

Vast bedrag voor hosting 

Een vast bedrag vanaf € 14.95 per maand voor hosting en ondersteuning.

Gebruiksvriendelijke website

Professioneel en gebruiksvriendelijk design, geen poespas. 

Responsive design

De website wordt automatisch correct weergegeven op zowel smartphone als laptop.

Zichtbaar in Google

Dankzij slimme teksten zorg ik dat jouw website kosteloos hoog in zoekmachines rankt.

Eigen e-mailadres

Wil je een contactformulier en de berichten op je eigen e-mailadres ontvangen? Dat kan. 

Formulieren module

Gemakkelijk contact met jouw klanten door een uitgebreide formulierenmodule. Gemakkelijk in te vullen en te ontvangen.

Sterkte teksten en beelden

Je kunt je eigen afbeeldingen en teksten gebruiken voor de website, Fijnlijner kan deze ook verzorgen.

Connectie met socials

Je socials vermelden op je website en andersom zorgt voor consistentie en professionaliteit. 

Voorbeelden van websites gemaakt voor ondernemers door Fijnlijner

NIEUWSTE WEBSITE

Voor een nieuwe website ben je bij Fijnlijner in veilige handen, voor cursussen en trainingen moet je bij Safety Today zijn. Zij geloven in het belang van onderlinge hulp en zijn vastbesloten om een positieve impact te creëren door mensen op te leiden in noodsituaties. 

De cursus BHV Basis van Safety Today is bijvoorbeeld gericht op het ontwikkelen van de basisvaardigheden en kennis die nodig zijn om levens te redden. Een veilige website voor veiligheidstrainingen, dat is nog eens een fijne samenwerking! 

Cursuscarcleaning.nl

De cursus car detailing is speciaal samengesteld voor iedereen die graag wil leren hoe je een auto het beste kunt reinigen, zowel voor particulieren, als voor professionals met een eigen autobedrijf. De cursus wordt gegeven door échte poetsprofessionals.  

Via de nieuwe website van het bedrijf kunnen bezoekers gemakkelijk een cursus car detailing boeken en betalen, op de website staat alle informatie en klanten kunnen gewoon betalen met IDeal. 

Huisjehurenameland.nl

Ameland is één van de vijf Waddeneilanden en is een zeldzaam stukje natuur in Nederland. De natuur is zelfs uniek in de wereld. 

De websitebezoeker kan gemakkelijk een keuze maken uit de verschillende accommodaties, een datum kiezen en na goedkeuring van de reservering online via IDeal betalen.


Telpa.nl

Telpa Telecom is aanbieder van vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en diverse andere Managed Cloud Diensten, voor de zakelijke markt. Dienstverlening en support met een persoonlijke benadering, dat is wat Telpa wil uitstralen.

Alle iconen op de website van Telpa Telecom zijn door Fijnlijner op maat gemaakt, in de kleuren van de huisstijl. De website is fris, zakelijk en toegankelijk. Voor de bezoeker is het gemakkelijk om contact op te nemen of informatie in te winnen. 

Albertheijnfraneker.com

De website van Albert Heijn Franeker is een gemakkelijke manier om snel in contact te komen met de doelgroep. De acties van de supermarkt worden snel gecommuniceerd, de digitale folder staat elke week online en bezoekers kunnen op een gemakkelijke manier solliciteren.

Zo zorgt deze website voor betrokkenheid met de klant, op een eenvoudige, professionele en voordelige wijze. Fijnlijner verzorgt voor deze webpagina de teksten en zorgt dat de website up-to-date blijft. De koppeling met verschillende systemen zorgt voor een effectieve en efficiënte manier van werken. 


Varianova.nl

In maart 2019 is de stichting Varia Nova opgericht. De stichting houdt zich onder andere bezig met het werven van fondsen om het schip duurzaam te renoveren. Om de renovatie te bekostigen is er veel geld nodig. 

Via deze website is het voor schipliefhebbers gemakkelijk om een bedrag te doneren. Wanneer het schip door middel van donaties volledig gerenoveerd is, kunnen er op de website ook tochten worden geboekt. 

Beautybysimoon.nl

Bij een echte beautylover hoort een stijlvolle website, met aandacht door detail. Voor Beauty by Simoon is dit een frisse en duidelijke website met een portfolio, korte informatie over Simone als visagiste en de contactgegevens van de onderneming.

Door de koppeling met haar socials kunnen potentiële klanten een kijkje nemen in de wereld van de make up en dit maakt een afspraak maken een stuk toegankelijker.  


Carcleaningakse.nl

Car Cleaning Akse is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van high-end auto's. Van interieur- en exterieurreiniging, tot polijsten en lakbescherming, deze vakmannen maken elke bolide weer als nieuw. Een website met strak design en frisse kleuren past dan ook goed bij het imago van het bedrijf. 

Margreetdonker.com 

Orthomoleculair therapeut Margreet Donker van Optimalis helpt mensen met een passend voedingsadvies, orthomoleculaire therapie en kan helpen bij het samenstellen van een uitgebalanceerd dieet. Hierbij hoort een informatieve, frisse en 'natuurlijk' ogende website. Cliënten van Margreet kunnen gemakkelijk contact opnemen en snel de nodige formulieren via de website downloaden.

Je website laten maken in Leeuwarden?

Zorg voor online zichtbaarheid!

Vanaf € 1199,- het complete pakket! Het is erg belangrijk dat je klanten een plek hebben waar zij informatie kunnen vinden over jouw diensten en waar ze op een gemakkelijke manier contact met je op kunnen nemen. 

Tekstschrijver Leeuwarden Drachten webdesign Sneek Website laten bouwen Heerenveen tekstschrijver webdesign Harlingen copywriter Joure Wolvega Franeker tekstschrijver Dokkum copywriter Lemmer Bolsward Bergum Oosterwolde copywriter Stiens Amsterdam tekstschrijver Rotterdam Den Haag Utrecht Website laten bouwen Eindhoven tekstschrijver Groningen Tilburg Almere Breda tekstschrijver Nijmegen Apeldoorn Arnhem copywriter Haarlem Enschede Haarlemmermeer webdesign Amersfoort Zaanstad tekstschrijver Den Bosch Zwolle Zoetermeer Leeuwarden tekstschrijver Website laten bouwen Leiden Maastricht Ede Dordrecht copywriter Alphen aan den Rijn webdesign Westland Alkmaar Emmen Delft Venlo webdesign Deventer Website laten bouwen Helmond Oss Amstelveen copywriter Purmerend Hilversum Súdwest-Fryslân